Fata verde

Tremur. Oricat as incerca tot exista un tremur al meu. Si cand fac cele mai sigure gesturi posibile sunt sigura ca o fac doar pentru aparente. Tremur defapt. Ochiul tau nu cunoste detaliul miscarilor mele. Nu il simte. Ma ierti ca nu iti spun. Te iert ca nu il vezi. Eu le vad. Vad prea multe.

Stiu ca nu ai nimic de ascuns. Genele tale danseaza cu irisii si buzele conspira cu lobii urechilor. Te doresc. Iti dau sa bei vin rosu. Razi tot mai mult. Sunt un jucator cinstit. Beau cat bei si tu. Ma pierd tot mai mult.

Uneori aerul dintre noi ajuta. Daca mi-as lipi acum fata de a ta as simti ca doare. Asa, tu mangai aerul cu obrazul si el ma mangaie pe mine. Martorul perfect: spatiul dintre noi. Muschii de pe fata ta sunt ai mei. Tu vorbesti fara oprire si ma intreb daca tu chiar crezi ca eu mai pot sa ascult cand tocmai mi-ai daruit o fata pentru simplul fapt ca tu inca crezi.

Ai reusit. Ai reusit sa ma faci sa te privesc doar pe tine. Sau cel putin in seara asta. Ai stiut sa ma pornesti:

Frumoasa betie de vin spre tine cu pas grabit si grijuliu ca sa te chem in apa, ca sa te vad inclestata de plante si serpi. Privi-te-as cum zambesti hipnotic printre bule de aer si fire de par! A apei. Uda. Uda pe piele si uda pe pereti de vene. A mea. Uda in profunzimi si uda sub priviri.

Iti construiesc punti imaginare in toate directile cu dublu sens. Te urmez oriunde ai alege sa mergi. Te usc la foc de luna si te imbrac in fumul tigarilor pe care le fumez. Te imbratisez si te miros. Mirosi a trup disperat sa simta caldura. Gemi prin piele pamant. Mirosi a radacini de nuc. Gemi a bagheta de dirijor. Mirosi a buze arse de alcool. Gemi ca sa nu tipi. Mirosi a nisip suspendat in lapte. Gemi a iasomie hranita de mirosul laptelui sfaraind pe nisipul desertului.

Te adorm. Iti daruiesc muschii inapoi. Iti daruiesc ceva ce nu se poate spune altfel. Camasa ta face un nod din maneci in jurul gatului meu. Adorm. Si dorm, dorm, dorm, dorm a dor pentru ce nu am avut niciodata.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s